Dragii mei,

Cu un an in urma, compania Avon m-a contactat si am raspuns pozitiv rugamintii de a sustine voluntar campania sa dedicata femeilor pentru prevenirea cancerului la san. Cunosc fenomenul ingrijorator de extins, din pacate, tocmai scrisesem cartea "Pretuieste Viata" in beneficiul mamelor afectate de cancer si am ramas placut surprinsa vazand ca exista multe puncte comune inntre modul meu de a vedea lucrurile, de a actiona, si principiile care stau la baza Campaniei pentru Sanatatea Sanilor, o adevarata miscare la nivel mondial.  Apoi am fost invitata la un eveniment impresionant, in care compania a adus impreuna  peste 100 de femei din Romania, majoritatea fara nume sonore, dar care au dovedit ca pot, punandu-si ideile si indrazneala la lucru, sa rastoarne munti si sa schimbe vieti in bine. Mi s-a parut din ce in ce mai firesc sa inteleg cu ce se ocupa, de fapt, compania, dincolo de realizarea produselor sale cosmetice pe care, in parte, le cunosteam deja, si la un moment dat m-am documentat pentru un interviu pe care mi-l doream demult si a avut loc la Moscova. Urma sa o intervievez pe femeia puternica, dar  cu o aparenta firava, o combinatie extrem de interesanta intre forta si pasiunea sopranei Angela Gheorghiu, daca vreti, dar si fragilitatea si talentul actritei Audrey Hepburn. Cartea din care ma documentam se numea  "Avon - Cum a fost construita la nivel mondial compania pentru femei" scrisa de Laura Klepacki, iar romanca pe care aveam s-o intalnesc la Moscova se numeste Angela Cretu, Group Vice-President Avon Europa de Est, una dintre cele mai bine pozitionate femei de afaceri romance din intreaga lume in acest moment, cu o fascinanta evolutie in meserie intr-un timp scurt. Tine in mana o jumatate de lume, a fost cel mai tanar vicepresedinte inregistrat vreodata in analele companiei si a pornit la drum, construind pas cu pas, inca din studentie, pentru a inova si a-si duce ideile de la Constanta la Bucuresti, apoi la carma altor teritorii Avon din Europa, mai departe la New York, intr-un moment de cotitura, fiind si insarcinata cand avea cel mai mult de demonstrat si de construit, raspunzand unei provocari profesionale greu de refuzat. M-a fascinat cartea care mi-a aratat cum s-a pus caramida peste caramida si s-a cladit miscarea Avon in intreaga lume, m-a cucerit aceasta femeie care m-a facut sa ma simt mandra ca romanca, foloseam dinainte sa a sti toate astea cremele potrivite mie din gama Avon si, dincolo de partea de afacere, mi se pare bine gandit ceea ce compania da mai departe femeilor din intreaga lume, asa ca de aici pana la a spune "da" colaborarii cu Avon nu a mai fost decat un pas.

Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani ai Campaniei pentru Sanatatea Sanilor demarata de Avon, ma alatur cu mandrie acestei echipe minunate si ma bucur sa fiu primul Ambasador Avon România Campania pentru Sănătatea Sânilor. Cei 10 ani de activitate, donaţiile realizate an de an, voluntarii care s-au implicat alături de cei de la Avon şi miile de femei care au beneficiat de ajutorul lor, dotarea cu echipament de ultimă generaţie a centrelor oncologice din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Craiova si o valoare totală a donaţiilor facute in cei 10 ani de Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor care depăşeşte 2 milioane de dolari – toate acestea stau marturie pentru promisiunea lor de a lupta impotriva cancerului la san, a ignorantei si a prejudecatilor si m-au convins sa fiu parte din aceasta familie. Odata cu aceasta ocazie, Avon lanseaza si cerceii “Fundiţa Promisiunii” primul produs local dedicat strângerii de fonduri.

Viaţa este frumoasă şi merită trăită frumos şi demn alături de cei dragi. Cancerul la sân nu discriminează. Vreau ca femeile din România să fie conştiente că i se poate întâmpla oricui şi că un simplu control le poate salva viaţa. Promite-ţi ţie şi celor dragi că vei merge să afli că eşti bine! O promisiune poate învinge ignoranţa şi prejudecăţile. Poartă cerceii “Fundiţa Promisiunii” sau achiziţionează oricare dintre produsele cu fundiţă roz şi contribuie la strângerea de fonduri.
Că să putem ajuta, avem nevoie de ajutorul vostru!.

Un gand bun!
Andreea
-------------------------------------------------------------------------------------
Despre Avon
Avon Cosmetics România este cea mai mare companie de produse cosmetice în sistemul de vânzari directe. Avon este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi pâna în prezent. În România în 2009, 8 din 10 femei au folosit produse Avon. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii6.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=