O vorba veche spune: “cand Dumnezeu vrea sa infaptuiasca un lucru frumos, incepe cu o dificultate. Pentru ceva extraordinar, incepe cu o imposibilitate.“ Asa s-a infaptuit visul numit Atipic Beauty, Gala Aniversara. O seara cu emotii mari cat inimile noastre toate la un loc. Peste 1000 de oameni intr-o sala care a stralucit, la Palatul Parlamentului.

Zeci de oameni aflati in culisele Galei, care roboteau de mai bine de o luna de zile ca totul sa iasa minunat, pentru cateva ore: voluntari, medici, colegi si prieteni din lumea publicitatii sau din companii ce au pus umarul alaturi de noi, zeci de bucatari, make-up artisti, stilisti, coafori, functionari, soferi, oameni cu sufletul mare care au fost furnicute in acest angrenaj urias si ne-au inteles visul: acela de a sarbatori cum se cuvine in aceasta seara, de a cladi nu doar o Gala, dar si pe termen lung, de a transmite un mesaj puternic prin intermediul colegilor din media si al fiecarui om din public, mai departe de hotarele aceslei incaperi. Caci fiecare dintre privitori a devenit, povestind ce a vazut si a simtit alaturi de noi, la Gala Atipic Beauty, un ambasador al cauzei noastre. Noi spunem asa: frumusetea e in noi, si nu in aparente!

Felul in care te deplasezi fizic prin viata nu te impiedica sa cladesti durabil, pentru tine si pentru cei din jur, sa inveti, sa muti muntii din loc cu puterea mintii tale, chiar daca exista ideea preconceputa ca dizabilitatea impiedica omul sa indrazneasca a visa pana departe. Oamenii ce au urcat pe scena sunt incredibile modele de viata, gata sa arate oricand ca au invatat sa transforme orice nu in da, prin forte proprii. Ca se poate, ca noi, cei perfect sanatosi, nu avem motive de a ne indoi ca putem! Vointa, perseverenta, generozitate si frumusete, oameni exemplu care stiu sa traiasca frumos si demn – acesta e darul de pret pe care ni l-a daruit aceasta seara!

E o emotie puternica pur omeneasca, minunata, pe care o trezeste orice defilare Atipic Beauty pe podium! Si-au dat mana echipe alcatuite din modele de viata ce traiesc in scaune rulante si vedete din lumea artistica, din televiziune, din moda, din lumea afacerilor. Iar designerii romani s-au intrecut in creativitate si bun gust, pregatindu-le tinute speciale pentru seara galei: Luminita Balasz, Agnes Toma, Simona Semen, Marie Ollie, Trends by Adina Buzatu, Eli Laslean, Nichi Cristina Nichita, Tina Olari, Nikita Rinadi. Am visat un eveniment de amploare in care umanitatea, generozitatea si frumusetea se impletesc si au construit o traditie.

Cu buget zero, dar cu indrazneala de a visa si cu sprijin esential din partea acestor oameni si companii care cred in aceleasi valori ca si noi, cu vise de milioane si emotii uriase, iata ca da, a fost posibil! Anul acesta, Fundatia Pretuieste Viata (coproducator) si-a dat mana cu initiatorul, Asociatia Open Your Heart (inima asociatiei este Magda Coman), sub patronajul Camerei Deputatilor, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al ARCUB, avand drept parteneri principali doua companii puternic ancorate in proiectele sociale din Romania: Acibadem Hospitals Group, partenerul nostru extern pentru al doilea an consecutiv si compania binecunoscuta in Romania, OMV Petrom.

Talentatul Alin Galatescu, Art Director al Galei, nu e doar un om cu inima mare, ci si un profesionist desavarsit, nu am cuvinte sa ii multumesc! Artistilor care ne-au fost alaturi pro-bono, Alexandra Usurelu & Muse Quartet si Amadeus, multumiri speciale, de asemenea, oamenilor care au pus umarul in momente de cumpana in care eram descurajati si nu credeam ca mai gasim solutii pentru a implini acest vis: ne-au sprijinit doamna Gabriela Firea, Primarul Capitalei, sufletistul director al Arcub, doamna Mihaela Paun, doamna deputat Cristina Nichita si echipa de oameni minunati de la Camera Deputatilor... Apoi, Medical Express, Hotel Royal Bucuresti, Top Line, Caffe Tabiet, Octavian Dulce de Romania, Valenteo Sofas, Restaurant Cezanne, DPD, Geta Voinea, Mobility, Romana, Prompt Communication (oameni minunati care au lucrat cot la cot cu noi saptamani intregi), Wens Travel, Magnolia.ro, SOSISESA, Tymbark, Carrefour, Jidvei, Alexandrion, Max Factor. Partenerii media ne-au sprijinit tare mult, multumiri Agentiei de presa mondena, postului de Radio Itsy Bitsy, echipei Unica, PhotographyStudio.ro, KIF Studio, dar si CNASR, domnului Doru Buzducea, Domeniului Stirbei, profesionistului Silviu Gheorghiu, echipei 360 Revolution, Despinei Andrei (UNICEF), Liviu Voicu, Fundatia Motivation, Limuzine vis, voluntarilor nostri.

Multumim si fotografilor: Claudiu Petringenaru, Stefan Ovidiu, Andrei David. Si visul nostru continua. Veti vedea.

 

Scoala Mamelor

Facebook

Copiii au drepturi

Cartea Pretuieste Viata

copii7.JPG

Ajuta si tu

Urmareste-ne pe FacebookUrmareste-ne pe TwitterUrmareste-ne pe Blog
style=div class=